Unde poti zbura in Grecia?

Acum ca sunt in cautare de noi idei pentru vacanta la mare din vara si pentru ca sunt fan Grecia, ma tot gandesc unde as mai putea merge. Sa fie frumos, sa fie un loc nou, in care n-am mai fost, si sa ajung si repede. Adica cu avionul. Optiunile pentru zboruri directe se reduc semnificativ atunci cand esti in situatia mea si ai tot fost in ultimii ani in Grecia. De cate 2 ori pe an.

M-am gandit ca m-ar ajuta o lista de destinatii din Grecia in care poti ajunge cu avionul direct. Si sper sa te ajute si pe tine.

Pentru plecari din Bucuresti, cu Animawings poti ajunge aici: Corfu, Zakynthos, Creta, Rhodos, Kos, Kefalonia, Mykonos, Santorini.

Pe langa cele de mai sus, Wizz Air ofera zboruri catre Preveza si Skiathos. Catre Grecia, se poate zbura din Timisoara (Zakynthos), Cluj (Creta, Corfu, Zakynthos), Iasi (Santorini).

Pentru cine se incumenta, Blue Air te poate duce in Creta, Corfu, Samos, Kefalonia, Kos, Lefkada, Mykonos, Rhodos, Santorini, Skiathos, Zakynthos. Din Iasi si Suceava poti ajunge doar in Creta.

Din Bucuresti, cu Ryanair ajungi in Creta si Corfu.

Bineinteles, mai sunt si alte destinatii din Grecia in care se poate ajunge cu avionul – Atena sau Thessaloniki, insa m-am limitat strict la destinatiile clasice de mers la plaja.

Optiuni sunt, atat de destinatii, cat si de companii aeriene. Din pacate, tarifele nu prea mai sunt accesibile, cel putin nu la fel ca inainte de pandemie. Iar daca ai nevoie si de bagaj de cala, preturile iti dau bugetul peste cap.

Daca ai cunostinte si despre alte destinatii in care poti ajunge cu avionul, lasa un comentariu la articol.

Lasă un comentariu